TIETOSUOJA- JA EVÄSTESELOSTE

Laatimispäivä 23.3.2019

Rekisterinnpitäjä

Nimi: JoHeCo Oy

Osoite: pietarsaarentie 618

Postinumero: 62420

Postitoimipaikka: Kortesjärvi

Y-tunnus: 2984682-7

 

Yhteyshenkilö

Nimi: Henri Nyqvist

Puhelinnumero: +358 (0)50 5311 077

Sähköpostiosoite: henkka@joheco.fi

Rekisterin nimi

JoHeCo Oy:n yhteydenottolomakkeen kautta tulevien tietojen rekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteri kerää niiden henkilöiden tietoja, jotka ottavat yhteyttä verkkosivuilla olevan sähköisen lomakkeen kautta. Henkilötietoja käytetään yrityksen asiakaspalvelu- ja markkinointitoimenpiteiden hoitamiseen.

Kuvaus rekisterin tietosisällöstä

Rekisteriin kerätään pääsääntöisesti seuraavia henkilöön kohdentuvia tietoja:

  • henkilön etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • suostumus henkilötietojen keräämiseen

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähde on henkilön itse sähköisellö yhteydenottolomakkeella antamat tiedot.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

JoHeCo Oy ei myy tai vuokraa käyttäjän henkilötietoja koskaan kolmansille osapuolille.

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet yhteydenottolomake

Rekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta seuraavin keinoin:

pääsyä yleisen tietoverkon kautta järjestelmään on rajoitettu palomuureilla ja asianmukaisilla tietoturva toimenpiteillä.

henkilötietoja käsittelevät vain JoHeCo Oy:n erikseen määrittelemät henkilöt sekä JoHeCo Oy:n toimeksiannosta palveluita ylläpitävät tai kehittävät kolmannet osapuolet.

rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Tarkastus- ja muutosoikeus

Henkilöllä on tarkastus- ja muutosoikeus hänestä JoHeCo Oy:n rekisteriin tallennettuihin henkilötietoihin. Tietojen tarkastuspyyntö, tietojen muutospyyntö tai tietojen poisto rekisteristä voidaan pyytää lähettämällä erillinen dokumentti kirjallisesti ja allekirjoitettuna yllä annettuun osoitteeseen tai sähköpostilla osoitteeseen henkka@joheco.fi

Muutosoikeus

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia.

Tätä tietosuojalauseketta on muokattu 23.3.2019

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä, jotka auttavat meitä kehittämään sivuston käyttäjäkokemusta, parantamaan sivuston nopeutta ja turvallisuutta sekä keräämään tietoa yleisellä tilastotasolla (tiedot eivät ole henkilöitävissä yksittäisiin käyttäjiin) sivuston henkilöliikenteestä, jota voimme hyödyntää sivuston kehitystyössä ja markkinoinnissamme.

Emme käytä evästeitä keräämään henkilötietoja tai muita arkaluontoisia tietoja koskaan ilman lupaasi välittämään henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille, kuten esimerkiksi mainosverkostoille.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita selain (Firefox, Safari, Chrome, jne.) tallentaa tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Niitä käytetään tallentamaan käyttäjän tietoja tai asetuksia, jolloin sivustot, jotka tallentavat, lukevat ja kirjoittavat niitä, voivat tunnistaa käyttäjän ja hänen mieltymyksen tai kokemuksen.

Miten voin hallita selaimeni evästeitä?

Voit hallita asetuksia selaimillasi tiettyjen evästeiden valvomiseksi, estämiseksi tai poistamiseksi. Huomaathan, että evästeiden estäminen tai poistaminen vaikuttaa merkittävästi sivuston toiminnollisuuksien heikkenemiseen ja sitä kautta käyttäjäkokemukseesi.

Implisiittinen suostumus

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden sijoittamisen tietokoneesi tai mobiililaitteesi selaimiin.

Close Menu